Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmıyor! Resmi siteden, Kayseri maçı vurgusu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmıyor! Resmi siteden, Kayseri maçı vurgusu...

Share This

Dün akşam Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda sarı kırmızılılara kaybederek ağır bir yara alan son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Kayserispor maçı hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağını taraftarlara duyurdu...


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a kaybeden siyah beyazlılar, 32. haftada Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk edecek.


Beşiktaş kupa maçına çıkacak mı?
Daha önce Divan Kurulu tavsiyesi ve Yönetim Kurulu kararı ile Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkmayacağını açıklayan sonrasında ise yaşanan durumu KAP'a bildiren Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı bu açıklama ile kararını bir kez daha bildirmiş oldu..

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde; 
"Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından 2 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00'de yapacağı antrenmanla başlayacaktır. (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder