Beşiktaş yıldız oyuncu için resmen devrede! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yıldız oyuncu için resmen devrede!

Share This

Sinan Kurt’un Alman menajerinin Yunan ortağıyla zamanında Fortounis transferi sürekli masaya yatırılırken, bu süreçte gündeme sürpriz bir isim geldi. Schalke ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Max Meyer.


siyahlabeyaz | Alman menajerle Sinan Kurt ve Fortounis konularını görüşen Beşiktaş Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi, “Meyer’in pek çok talibi olduğunu biliyorum ama kendisini mali anlamda tatmin edersek, Beşiktaş’a gelmeyi düşünür mü?” konusunu gündeme getirdi.


NEDEN OLMASIN!
Naibi pek olumlu cevap beklemese de aldığı, “Beşiktaş’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarı önemli. Gelecek sezon yine Şampiyonalar Ligi’ne giderseniz, Meyer hem sürekli oynayacağı, hem de başarılı olabileceğine inandığı Beşiktaş’a gelmeyi neden istemesin…

Şu anda FIFA kuralları gereği görüşme yapma şansınız var. Ailesi ve kendisiyle bir randevu ayarlayabilirim” yanıtı üzerine heyecanlandı.

Beşiktaş yönetimi de Alman menajerin sözleri sonrasında 23 yaşındaki yıldız için randevu istedi.

Max Meyer, bu sezon Schalke’de 28 resmi maçta görev yaptı. 1 gol atan, 1 de asist yapan genç oyuncu; geçen sezon da Almanya U21 takımıyla Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. (Fotomaç)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder