Beşiktaş’tan Gunnarsson bombası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş'ın transfer listesi çok kalabalık. Siyah beyazlılar, İzlandalı orta saha oyuncusu Aron Gunnarsson'u transfer etmek istiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında İzlandalı futbolcu Aron Gunnarsson'u kıskaca aldı. Beşiktaş'ın transfer hedefi Cardiff City forması giyen İzlandalı orta saha oyuncusu ile ilgili merak edilenleri haberimizde okuyabilirsiniz.

Beşiktaş transfer haberleri: Aron Gunnarsson iddiası


Aaron Gunnarsson Beşiktaş ile imzalayacak mı?
İngiliz basınında The Sun'ın haberine göre Cardiff City forması giyen İzlandalı orta saha oyuncusu Aron Gunnarsson ile çok sayıda takım ilgileniyor. Amerika ve Türkiye'den teklifler alan Gunnarsson için tetikte bekleyen kulüpse Beşiktaş. İddialara göre Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Gunnarsson için Yunanistan ve Hırvatistan'dan da teklifler olduğu yazılırken Championship'te 2. sırada olan Cardiff'in Premier Lig'e çıkarsa oyuncusu ile sözleşme imzalayabileceği de düşünülüyor.

Aron Gunnarsson kimdir, kaç yaşında, kariyeri
2007-2008 sezonunda Alkmaar forması giyen Gunnarsson, 2008-2009 sezonunda Coventry City'e transfer olmuştu. 9 sezondur Championship'te forma giyen orta saha oyuncusu 2012 yılında da şimdiki takımı Cardiff'e transfer oldu.

28 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu kariyerinde 77 kez de İzlanda Milli Takım formasını giydi ve İzlanda'nın da hem kaptanı, hem dinamosu konumunda.

Aaron Gunnarsson Transfermarkt verilerine ulaşmak için tıklayınız...

Geçen sezon Cardiff'te 40 maça çıkan Gunnarsson bu sezon ise ayak bileğinden geçirdiği operasyon nedeniyle 15 maçta forma giyebildi.  (Futbol Arena Dış Haberler)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder