FLAŞ | Raporu kim neden sızdırdı? Mete Kalkavan'ın telefon kayıtları dinlenecek mi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Raporu kim neden sızdırdı? Mete Kalkavan'ın telefon kayıtları dinlenecek mi?

Share This

F.Bahçe’nin yaptığı Mete Kalkavan’ın telefon kayıtları dinlensin çağrısına Beşiktaş’tan da onay geldi.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılar Kalkavan’ın soyunma odasında kimle cep telefonundan konuştuğunu, konuştuğu kişinin; “hassasiyet göster, aksi halde hakkında talimatlar çerçevesinde gerekli işlemlerin yapılacağını bil” uyarısının neden yapıldığının açıklanmasını istedi.

Ayrıca Kalkavan’ın düzenlediği ek raporun ertesi gün 12:00’ye kadar faks ile gönderilmesi ve FYS üzerinden rapor edilmesi gerekirken saat kaçta TFF’ye ulaştığını sorguluyor. Düzenlenecek olan olay raporu, ek rapor veya ilave raporun neden ilk kez Mete Kalkavan’ın kendi şahsi laptopundan değil de farklı bir bilgisayardan yazıldığının ortaya çıkarılması istendi.


BEŞİKTAŞ’IN İLK HAMLESİ! RAPORU KİM NEDEN SIZDIRDI
Alınan “maçın kaldığı yerden tekrarlanması” kararından sonra Beşiktaş yönetimi TFF’ye savaş açtı… ilk cephe ise hakem raporunun basına sızdırılması oldu… çünkü hakem raporları güvenliğin sağlam olmasını sağlayacak şekilde cep telefonuna SMS olarak gelen şifre ile yapılıyor.

Hakem TFF’nin sitesine raporunu girerken cep telefonuna gelen doğrulama şifresini sistemi her kullanışında giriyor.

Siyah-beyazlı yönetim bu kadar sıkı güvenlikle korunan raporun kim veya ne amaçla basına sızdırıldığının açıklanmasını istedi.

BEŞİKTAŞ’TAN TÜNEL HAMLESİ! DARBE SAHA İÇİNDE OLDU
TFF’nin aldığı “derbinin kaldığı yerden oynanacağı” karardan sonra yeni tartışmalar gündeme geldi… bunlardan birisi de hakemin karar verme alanının nerede başlayıp nerede bittiği.

F.Bahçe cephesi hakemin tünelde yaşanan bir olay için hakemin karar vermek yetkisinin olmadığını iddia etti. TFF de bunu kabul ettiği için karşılaşmanın kaldığı yerden oynanması kararını aldı.

Beşiktaş’ın savı ise Güneş’in aldığı ilk darbenin yedek kulübesinde ikinci darbenin ise yine saha içinde olduğu üzerinde duruldu. Güneş’in hakemin görev alanı içinde göğsüne aldığı darbe sonucunda adımlarına devam ederken tünelin içine düştüğü belirtildi. Düştüğü yerin tünel olabileceği ama darbenin saha içinde olduğu belirtildi. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder