O karar değişti! Son idman taraftarsız... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

O karar değişti! Son idman taraftarsız...

Share This
son antrenmana taraftar alınacakmı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş,'ın derbide nasıl bir planla sahada olacağı belli oldu. Ayrıca çok merak edilen son antrenmanın taraftara açılması konusu da netliğe kavuştu.


siyahlabeyaz | Kupadaki olaylı Fenerbahçe maçı sonrası talebelerini ligdeki kritik Galatasarayderbisine motive edebilmek için yoğun çaba harcayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kafasındaki oyun planını büyük ölçüde netleştirdi. Galatasaray'ın seyirci avantajını kullanarak oyuna hızlı başlayacağını düşünen tecrübeli hoca, sahaya "Önce durdur, sonra vur" anlayışı ile çıkacak. Güneş, top karşı tarafa geçtiğianda da tam saha presle rakibinin dengesini bozmayı düşünüyor.


MEDEL'İN YERİ GARANTİ, ATİBA DÖNÜYOR
Şenol Güneş, son taktik çalışmada derbi 11'ini de şekillendirdi. Tecrübeli teknik adam, sakatlığını atlatan Atiba'yı as takımda denedi. Kanadalı yıldızın derbide formasını alması beklenirken, partneri Medel olacak. Güneş, savunma hattında Gökhan Gönül-Pepe-Tosic-Adriano dörtlüsünü, forvet arkasında Quaresma-Talisca-Babel üçlüsünü, ileri uçta ise Negredo'yu sahaya sürmeyi planlıyor.

SON İDMAN TARAFTARSIZ
Beşiktaş, Galatasaray maçı öncesi son idmanını Vodafone Park'ta taraftarının önünde yapmayı planlıyordu ama İstanbul'da cumartesi günü yoğun trafik yaşanması nedeniyle plan iptal edildi. Bunun yerine saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmana taraftar alınması gündeme geldi. Ancak tesislere sadece bin seyirci alınabileceği ve bunun da izdihama yol açabileceği gerekçesiyle bu düşünceden de vazgeçildi. (Ajansspor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder