3 büyükler onun için yarışıyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Leicester City’nin CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı forveti Ahmed Musa için 3 büyükler arasında müthiş bir transfer savaşı yaşandığı ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | İşte detaylar...

Galatasaray devre arasında da istedi
Akhisar deplasmanında aldığı galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım anlamında dev bir adım atan Galatasaray, Ahmed Musa’yı devre arasında da istedi. Hatta Sarı Kırmızılılar, yıldız forvete yıllık 3,5 milyon euroluk bir sözleşme önerdi ancak kulüpteki başkanlık yarışı transferin önüne geçti ve oyuncu CSKA’ya gitti.


Fener devreye girdi!
Ahmed Musa için devre arası transfer döneminin bitmesinden sonra ise Fenerbahçe de devreye girdi. Gelecek sezon için hızlı, tecrübeli, genç ve sakatlık sorunu olmayanb bir forver isteyen Sarı Lacivertliler’de tek ve aslında en büyük sorun ise başkanlık seçimi… Kimin başkan seçileceği ve teknik direktör Aykut Kocaman’la devam edilip edilmeyeceği netlik kazanmadığı için henüz Leicester’a teklif yapılmadı ancak nabız yoklandı.


Kartal’ı Şampiyonlar Ligi için bekliyor
Gelecek sezon Cenk Tosun’un yerini mutlaka doldurmak isteyen ve Negredo’nun performansından memnun olmayan Beşiktaş’ta Ahmed Musa ilk hedef ancac Galatasaray ve Fenerbahçe, Kartal’dan daha avantajlı gözüküyor. Şampiyonlar Ligi’ne gitme hakkı kazanan takımlara oyuncu ve menajeri çok daha sıcak bakıyor.


İngiltere olmazsa yüzde 99 Türkiye!
Yine de tüm bu verilere rağmen 25 yaşındaki forvet için Premier Lig’den de teklifler olduğu ve Musa’nın önceliği İngiltere’ye verdiği belirtiliyor.

Ancak Nijeryalı forvet Premier Lig’de kalmazsa yüzde 99 Türkiye’ye gelecek. Üçüncü bir seçeneği düşünmüyor.

Ahmed Musa, CSKA Moskova’nın son olarak Rusya Ligi’nde Arsenal Tula’yla oynadığı ve 6-0 kazandığı maçta da iki gol attı. Nijeryalı yıldız ülkesinin Rusya’da yapılacak Dünya Kupası’nda da en büyük kozlarından… SONRAKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder