Aaron Hunt için menajerler devrede! İşte transfer gelişmeleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aaron Hunt için menajerler devrede! İşte transfer gelişmeleri...

Share This

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a 2-0 kaybederek, şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan ve 4. sıraya kadar gerileyen Siyah-Beyazlılar, şimdiden gözünü transfer çalışmalarına çevirdi.


siyahlabeyaz | Cenk Tosun’un takımdan ayrılması sonrasında forvet bölgesinde büyük bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş, önceliği golcü takviyesine verdi.

Bu doğrultuda sezon sonunda Göztepe ile sözleşmesi sona erecek olan eski yıldızı Demba Ba’yı kadroya katmanın hesaplarını yapan Kara Kartal, Senegalli yıldızla büyük oranda anlaştı.



Fikret Orman açıklamıştı...
Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman, 28. haftada oynanan Beşiktaş-Göztepe maçı öncesinde, açıklamalarda bulunmuştu. Orman, “Demba Ba çok önemli bir oyuncu, biz de onun Beşiktaş’ta oynamasını istiyoruz. Demba Ba’nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon takımımda görmek isterim. Kendisi Beşiktaş’ın evladıdır” ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.

Somut adımlar atılacak
Beşiktaş’ta ilk transferin Ba olması beklenirken, Burak Yılmaz için de nabız yoklanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Trabzonspor’dan ayrılacağının sinyallerini veren 32 yaşındaki futbolcuyla somut adımların atılması için sezonun bitmesi bekleniyor. Yurtdışını pek düşünmeyen golcü oyuncunun, İstanbul’a dönmek istediği de gelen haberler arasında.

Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’ten istediği katkıyı alamayan Siyah-Beyazlılar’ın, bu oyunculara gelecek teklifleri de beklediği öğrenildi.

Türkiye’ye sıcak bakıyor
Transferde hata yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’a, menacerler de şimdiden oyuncu önermeye başladı. Sezon sonunda Alman ekibi Hamburg ile sözleşmesi sona erecek olan Aaron Hunt, Beşiktaş’ın gündemine geldi.

Bu sezon çıktığı 28 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergileyen Alman oyuncunun, eşinin Türk olması nedeniyle Kartal’a gelmeye oldukça sıcak baktığı bildirildi. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin, menacer önerilerine cevap vermek için sezon sonunu beklediği kaydedildi. (Fanatik)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder