"Kafalarını saran arkadaşlar şimdi nerelerini saracak!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Kafalarını saran arkadaşlar şimdi nerelerini saracak!"

Share This

Ünlü yorumcu, hakem eskisi Ahmet Çakar, canlı yayında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beyaz TV'de konuşan Çakar, Fenerbahçe Basketbol takımının Avrupa macerası ve Şenol Güneş ile ilgili daha önce yaşananlara dair sosyal medya paylaşımı hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken gündem yaratacak tespitlerde bulundu.


İşte Ahmet Çakar'ın konuşmalarından önemli satır başları:
"Fenerbahçe'yi kutlamak lazım. Süper Ligi ikinci sırada bitirdi, Türkiye Kupası'nı ikinci sırada tamamladı. Türkiye'de ve Avrupa'da en sevilen iki tane spor vardır. O da futbol ve basketboldur. Fenerbahçe futbolda Türkiye ikincisi, basketbolda ise Avrupa ikincisi olmuştur. Bu bence başarıdır. Fakat bunları söylerken ve tweet atarken ironi yaptım! Fakat basketboldaki ikincilik başarıdır. Obradovic ve öğrencilerini kutluyorum!"

"Alma Şenol Güneş'in ahını çıkar ikincilikle ikincilikle! Şenol Güneş'in ahı Fenerbahçe'yi tuttu! O kafalarını saran arkadaşlar şimdi nerelerini saracak merak ediyorum! Bu arkadaşlarımızı araştırdım, birçoğu özel sektörde ciddi görevlerdeymiş.... Az önce anket yaptım, Türk halkı o kafasını bağlayan arkadaşlara, 'Başka yerlerini bağlasınlar' diyor!"

"Basketbolda bizim başarılı arkadaşlarımız var. Bu alanda çok fazla bilgiye sahip değilim. Basketbol maçında kavgayı senede bir kez görürsünüz!" (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder