Ahmet Çakar'dan flaş iddia! 'Beşiktaş hükmen mağlup sayılmalı' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Çakar'dan flaş iddia! 'Beşiktaş hükmen mağlup sayılmalı'

Share This

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 2-0 yendiği maça ilişkin eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın hükmen mağlup ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-0 yenerken, eski hakem Ahmet Çakar bu maçta Dusko Tosic'i oynatan Beşiktaş'ın hükmen mağlup ilan edilmesi gerektiğini söyledi.


Dusko Tosic'in cezası kaç maç? Dusko Tosic Kayserispor maçında nasıl oynadı?
Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Tosic'in Kayserispor maçında oynamaması gerektiğini söyledi.

Çakar açıklamasında "Beşiktaş'ın bugün hükmen mağlup olması lazım. Ben eğer bulamadıysam, yanlış hatırlamıyorsam, geçen hafta Galatasaray stadında oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında Tosic kırmızı kart gördü, penaltıda. Bugün nasıl oynadı? Oynanmayan maçın cezasını geçiremezsiniz. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı oynanmadı. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Beşiktaş gelip stada çıkmadı. Oynanmadı. Bir hafta önce lig maçında kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki Kayserispor maçında nasıl oynar. Almanya'ya, İngiltere'ye, İtalya'ya bakın. Nasıl oynayabilir? Diyeceksiniz ki 'Kupada cezasını çekti' Oynanmayan maçta ceza çekme kabul edilemez. Böyle bir kural olamaz." ifadelerini kullandı.


OSMANLISPOR MAÇINDA YOK
Öte yandan Dusko Tosic, Kayserispor maçında da kırmızı kart gördü ve Beşiktaş'ın 33. haftada oynayacağı Osmanlıspor müsabakasında forma giyemeyecek. Pepe'nin ve Atınç'ın da sakat olduğu için forma giyemeyeceği müsabakada Beşiktaş'ın stoper ikilisinin Vida ve Medel şeklinde olacağı düşünülüyor. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder