Ali Ece'den Şenol Güneş ve Oğuzhan Özyakup sözleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den Şenol Güneş ve Oğuzhan Özyakup sözleri

Share This

Usta futbol yorumcusu Ali Ece, dün deplasmanda oynanan Osmanlıspor - Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Tivibuspor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuşan Ali Ece'nin açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:


"Beşiktaş'ta mesele bir sonraki sezon. Oyuncular bugün 'Ben seneye bu takımda varım' mesajı verebilecekler mi? Necip her zaman kendisini hazır tutuyor. Şenol Güneş genç oyunculara her zaman şans veriyor. Şenol Güneş ve Fatih Terim gibi hocalar için genç oyuncu yoktur, iyi oyuncu vardır.  Bence Larin seneye 3. santrfor olacaksa ya da UEFA Ligi'nde 2 gol atabilecek bir futbolcu mu? Evet atabilir. Kendine güveni çok fazla değil. Beşiktaş'a alıp gidecek bir santrfor lazım. Kiralık işine ben inanmıyorum. Orkan Çınar, Konyaspor'da kaç maç oynadı? Şampiyonluğa oynayan ve kümede kalma yolundaki takımlarda hedefler çok farklı. Oyuncu sudan çıkmış balığa dönüyor"

"Beşiktaş Anadolu takımlarına karşı kaybettiği puanlarla şampiyonluğu kaybetti. Beşiktaş, küme düşen Gençlerbirliği'ne mağlup oldu. Beşiktaş'ın bugün en iyisi Fabri'ydi. Taktiksel açıdan Necip'in sol bekten stopere geçmeseydi. Şenol Güneş'te şunu görüyorum. Devam etme kararı çok önemliydi. Şenol hocanın kendisini sevmeyenlerin ekmeğine yağ sürme gibi huyu vardır. Milli takım ve Trabzonspor sürecinde bunu gördüm. Sadri Şener iyi bir başkan değilmiş. Ali Kemal Denizci, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamasaydı stadyuma onun adı verilebilirdi. Şenol Güneş kendisini sevenlerden yana bir karar aldı. Bu konuda devam etmesine çok sevindim"

"Lens sağ açıkta çok kötü oynuyordu.Tolgay sakatlanınca mecburen sol beke aldı. Şenol Hoca. Son zamanlarda gördüğüm en iyi mevki devşirmelerinden bir tanesi. Pepe için Çin'den 10-15 milyon Euro teklif gelecektir. O yaştaki Türkiye Ligi'nden bir futbolcuya öyle bir teklif geliyorsa satıyorsun, gitmek isterse. D. Kiev'deki Vida'nın şöyle bir hata yaptığını görmedim. Beşiktaş'a geldiğinden beri çok kritik hatalar yapıyor"

"Oğuzhan Özyakup kendini geliştirmek zorunda. Oğuzhan'daki yetenek o yaş grubunda çok az kişide var. Emre Akbaba ve Oğuzhan'da var. Oğuzhan'ın vasat olma şansı yok! Osmanlıspor için işler zor. En zoru da başka takımın maçını beklemek." (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder