Beşiktaş geri adım atmıyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Tahkim Kurulu’na gerekçeli itirazını yaptı, beklemeye başladı. Eğer Tahkim Kurulu toplantısından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı karar değişmezse Siyah-Beyazlılar, kupa yarı final rövanşına çıkmayacak.


siyahlabeyaz | Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye Kadıköy’de konuk olduğu mücadelede hem saha içi hem de saha dışı olaylar yaşanmıştı.


19 Nisan’da oynanan mücadelenin 57. dakikasında Fenerbahçe tribününden atılan bir yabancı maddenin Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına isabet etmesi ve sonrasında saha içinde yaşanan kargaşa sebebiyle hakem mücadeleyi tatil etmişti. Mücadelenin ardından konuyla ilgili olarak toplanan Türkiye Futbol Federasyonu, maçın 3 Mayıs’ta 57. dakikadan kaldığı yerden devam etmesine karar vermişti. Bu açıklamanın ardından Siyah-Beyazlılar, Divan Kurulu’nu toplayıp ve maça çıkmama kararı almıştı.

İstenen sonuç çıkmazsa...
Siyah-Beyazlılar, aksi yönde söylentiler bulunsa da aldığı bu kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu’nun ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na da yazılı olarak bildirdi. Ancak sıcak bir gelişme de yaşandı. Beşiktaş Yönetimi, Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu. Bu itiraza göre Kara Kartal, mücadelenin 11’e 11 ve ilk dakikadan itibaren yeniden oynanmasını istiyor. Eğer Tahkim Kurulu’nun yapacağı toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, kararını değiştirmezse Beşiktaş sahaya çıkmama noktasında geri adım atmayacak. (Fanatik)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder