ESPN'den Beşiktaş için Gignac iddiası! Kampanya başlatıldı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

ESPN'den Beşiktaş için Gignac iddiası! Kampanya başlatıldı...

Share This

Bu sezon forvet hattındaki oyuncularından yeterli verimi alamayan Beşiktaş'la ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. 


siyahlabeyaz | ESPN'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre Siyah Beyazlılar, kariyerini Tigres'de sürdüren Andre Pierre Gignac'la ilgileniyor.


Haberde yıldız futbolcuyla bugüne dek pek çok kulübün ilgilendiği fakat en ciddi talibin Beşiktaş olduğu öne sürüldü. Öte yandan Gignac'ın kulüpten ayrılma ihtimaline karşılık taraftarların sosyal medya aracılığıyla kampanya başlattığı öğrenildi.

Tigres kulübünün en büyük efsanelerinden biri olarak gösterilen Gignac'ın takımda kalması için açılan #GignacEsDeLaU hashtag'i Twitter'da trendler arasına girdi.

2015 yazında Marsilya'dan bedelsiz olarak transfer edilen Gignac'ın bonservisi 30 Haziran tarihi itibarı ile sona eriyor. 32 yaşındaki golcü, şimdiye dek 36 kez Fransa Milli Takımı'na seçilirken 7 gol kaydetti. Yıldız golcü, 2010 yılında Toulouse'dan tam 16 milyon euro karşılığında Marsilya'nın yolunu tutarak büyük bir sansasyon yaratmıştı.

Gignac, kariyerindeki tek yurt dışı transferini şu an formasını giydiği Tigres'ye giderek yapmıştı. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder