''Beşiktaş yönetimi taraftardan etkilenip, transfer yapmamalı'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Beşiktaş yönetimi taraftardan etkilenip, transfer yapmamalı''

Share This

Beşiktaş'ın etkin gruplarından 1903 Cemiyeti Başkanı Masis Kuyumcu, siyah beyazı yönetime transferler konusunda önemli uyarılarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın etkin gruplarından 1903 Cemiyeti Başkanı Masis Kuyumcu, siyah beyazı yönetime transferler konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Yönetime çağrıda bulunan Masis Kuyumcu'nun yazısı şu şekilde:

Sezon başında sıkıntılar yaşadık. Transferler gecikti , son dakikaya kaldı. Hazırlık dönemine eksik oyuncularla girdik. Şenol Güneş bu konuda çok dert yandı. Eksik bölgelere gerekli takviyeleri bekleyen hocamıza iskelet kadrodaki eksilmeler sürpriz oldu. Giden oyuncuların yeri aynı kalitede oyuncularla doldurulamadı . Bunlar yetmiyormuş gibi hocanın istediği isimler yerine yönetimin istediği isimler alındı. Hocamız yine sesini çıkarmadı, işine baktı bana göre bu kadar hatalı işler yapılmasına rağmen başarılı oldu.


Bu  sezon orta sahada Talısca-Babel gol yükünü çekti, bu da orta sahamızın üstüne düşeni yaptığını gösteriyor. Önümüzdeki sene maalesef Talısca gidecek. Gol bölgelerinde çok iyi olan Talısca’nın takım oyununda eksikleri vardı. Onunla yan yana oynamak zor, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir isim, takım için faydalı.  Ama Sosa çok daha faydalıydı; ön alanda pres yapıyordu, sadece hücum bölgesinde değil sahanın her yerinde onu görmek mümkündü, yanında oynayanın da yıldızını parlatıyordu. Bunu en iyi iki sene önceki Oğuzhan’ın performansı ile Talisca’yla oynadığı zamanki performansını kıyasladığımızda örnekleyebiliriz.

Artık olan oldu geriye dönük konuşmanın kimseye bir faydası yok. Yönetim de yaptığı hatalardan ders almalı, önümüzdeki sezon için transferleri erken bitirmeli, mevcut iskelet korunup sağ bek Gökhan Gönül’ü yedekte bırakacak kalitede bir isim alınmalı, Talısca giderse yerine Sosa ayarında bir oyuncu bulunmalı, Negredo ve Love ile yollar ayrılmalı yerine de mutlaka iki tane santrafor alınmalı. Bir takım eğer şampiyon olmak istiyorsa santraforunun en az 20 gol atması gerekir. Cenk sezona başlarken  birinci santrafor konumundaydı. Cenk’in satışından gelen parayla pivot santrafor alınması gerekirken Şenol Güneş’in sistemine uymayan kısa bir santrafor alınması sistemin de çökmesine sebep oldu. Kurulu bir düzen bozulmuş oldu halbuki bu sezonu Cenk ile bitirsek yine şampiyon olurduk
Yönetim, taraftardan etkilenip transfer yapmamalı. Artık  profesyonel düşünmek şart, hislerimiz ile hareket etmemeliyiz, takıma fayda sağlayacak,  hocanın sistemine uyacak isimlere muhalif olmamalıyız. Bırakalım herkes işini rahat yapsın, biz de şampiyonlukları seriye bağlayalım. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder