Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçına çıkmaması Avrupa basınında - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçına çıkmaması Avrupa basınında

Share This

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin, Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edilmesi Avrupa basınında da yankı uyandırdı. 


siyahlabeyaz | Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından iptal edildi. Beşiktaş'ın kararı ve Mete Kalkavan tarafından iptal edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı.


Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi iptal edildi

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Avrupa basınında da yankı uyandırdı. Özellikle Beşiktaş'ın daha önceden açıkladığı "Maça çıkmayacağız." kararı İngiliz, Alman, Fransız ve İspanyol basınında geniş yer bulurken," Mete Kalkavan tarafından iptal edilen derbi dış basınında tekrar yankı uyandırdı.

ALMAN BASINI:
"İstanbul derbisi iptal edildi. İtirazı reddedilen Beşiktaş, maça çıkmadı."

HOLLANDA BASINI:
"Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararına karşı çıkarak sahaya çıkmadı. İstanbul derbisini Fenerbahçe hükmen 3-0 kazandı."

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmadı ve ne ceza alacak?
Spor Hukukçusu ve Eski Tahkim Kurulu Üyesi Taner Ünlü, FutbolArena TV'de canlı yayında bağlanarak Beşiktaş'ın maça çıkmaması halinde alacağı ceza hakkında konuştu. Taner Ünlü kurallar ve talimatlara göre, "Resmi müsabakaya çıkmayan takımın 3 puanı silinir ve 3-0 hükmen mağlup sayrılır." diye konuştu. (Futbol Arena Dış Haberler)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder