Beşiktaş'ta Çin seferi askıya alındı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Çin seferi askıya alındı!

Share This

Beşiktaş'ın dünya futbol arenasında kendisine önemli bir yer edinmesini sağlayan Çin seferini bu sezonluk askıya almaya karar verdiği kaydedildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, geçen sezon Çin’de 2 günlük bir kamp programı gerçekleştirmiş, Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’le bir hazırlık maçı yapmıştı. Uzun vaadeli planlamada bu ülkede çalışmalarını sürdürme kararı alan Siyah- Beyazlılar, takımın sezonu 4. tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi’ne ön elemeden bilet alıp sezonun erken açılacak olmasının ardından Çin seferini bu sezonluk askıya almaya karar verdiği kaydedildi.


Kombine biletten 117 milyon TL
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde yarışacak Beşiktaş kombine satışlarında rekora koşuyor. Şu ana dek satışları tamamlanan normal tribünlere ilişkin tüm kombineler tükenirken, Beşiktaş’ta önümüzdeki sezon için tüm localar sahiplerini buldu. Kulübün, kombine satışlarından 117 milyon Türk Lirasını kasasına koymayı başardığı öğrenildi. Elde kalan az sayıda biletin de kısa zaman içinde tükenmesi bekleniyor. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder