Beşiktaş'ta şampiyonluğun nasıl kaçma noktasına geldiği sorgulanıyor! : Aşırı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta şampiyonluğun nasıl kaçma noktasına geldiği sorgulanıyor! : Aşırı...

Share This

Beşiktaş, ligin son iki haftasına lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde girerken, şampiyonluğun kaçtığı kabul edilmeye başlandı. Şampiyonluğun kaçmasıyla ilgili nedenler de ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta kaçan şampiyonluk herkes tarafından farklı yorumlanıyor… ortak kanı ise şampiyonluğun Galatasaray derbisine kadar ellerinde olduğu. O maçın ise olaylı Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan aşırı konsantrasyon yüzünden olduğu konuşuluyor.


“Negredo o topu ağlara gönderse, Babel o topu ağlara gönderse” diye başlayan konuşmalarda özellikle bir örnek dikkat çekiyor: Başkan Fikret Orman motivasyon işini o kadar abarttı ki, takım otobüsündeydi.

Aşırı motivasyonun Beşiktaş’ta her zaman ters teptiği üzerinde duranlar Mustafa Denizli’yi bir örneği gündeme getiriyor.

Beşiktaş almış başını gidiyordu. Mustafa Denizli motivasyon olması için Fenerbahçe maçından önce, takım otobüsünü köy içinden geçirilmesini istedi. Fakat ters tepti. Taraftar o kadar coştu ki, yakılan meşaleler yüzünden takım otobüsünde nefes alınamaz duruma geldi. Futbolcuların konsantrasyonu kayboldu. Beşiktaş bambaşka bir maç oynadı. (Fotospor)



Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder