Beşiktaş'ta ''yeni feda'' döneminin ilk 3 yıldızı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta ''yeni feda'' döneminin ilk 3 yıldızı

Share This

Bu sezon genç oyuncu konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta geçmişte yaşanan ve bugünün temellerinin atıldığı Feda sezonunda olduğu gibi hedefte 3 isim var.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş bu sezon Oğuzhan’ı kaybetti… gelecek sezon Newcastle’da oynaması beklenen kaptanından hiç fayda sağlayamadı. Devre arasında gelen Larin’i sadece 7 dakika kullandı. Genç stoper Fatih Aksoy 0-0 biten Malatyaspor maçının son 18 dakikasında oynayabildi. Genç kaleci Utku bir kez Manisaspor kupa maçında, sahaya çıktı. Atınç ile Gökhan Töre ise tüm sezonu sakat geçirdi.  Orkan devre arasında Konya’ya, Mitrovic ise Club Brugge’a gönderildi.


Beşiktaş'ın altyapısından da gelen giden yok
İşin en kötüsü Beşiktaş’ta alttan gelen de yok… Orkan dışında kiralıktan dönmesi beklenen oyuncu da yok… kiralıklar Mitrovic, Boyko ve Aras’a “aman dönmesin” gözüyle bakılıyor. Almanya ve Fransa’dan gelen Marlon, Oğuzhan ile Gani’den bir şey çıkmadı. Kiralık gidenler de en fazla Silivrispor’a gönderilebildi. UEFA U-19 Şampiyonlar Ligi’nde de 6 maçta 16 gol yiyen genç takımından da umut veren tek oyuncu yok.

3 oyuncu göze çarptı
Feda sezonunda alınan Oğuzhan, Gökhan Töre gibi isimlerle ayağa kalkan Beşiktaş benzeri bir hamle peşinde koşuyor… pek çok oyuncu izleniyor. Tahlil ediliyor. Stuttgart’tan Berkay Özcan, Marsilya’dan Yusuf Sarı, Oostende’den Hasan Özkan göze çarpan isimler oldu. Beşiktaş'ta bu isimler için girişimler devam ediyor.

Yenilerin Beşiktaş'a katkısı sadece yüzde 25.4
Beşiktaş’ın çöküşünü en güzel gösteren istatistiklerden birisi de yenilerin takıma katkısı oldu… Kasımpaşa transfer gideri olarak 1.25 milyon Euro yazarken, yapılan yeni transferlerin 10 tanesini oynattı. Yeniler 47 gol atıp takıma yüzde 87.2 oranında katkı yaptı.

Beşiktaş ise 12.75 milyon Euro transferi gideri yazdırdı. Yeni transferlerin 10’unu oynattı. 59 gol bulan Beşiktaş yenilerden sadece yüzde 25.4 oranında katkı alabildi. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder