Beşiktaş'tan erken sezon açılışı! İlk resmi maç ne zaman? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan erken sezon açılışı! İlk resmi maç ne zaman?

Share This

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan karşılaşmalar ile sezonun tamamlamasıyla, önümüzdeki yıl Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlarımızın programı da netleşti.


siyahlabeyaz | Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor takımı, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan grup aşamasında başlayacak. Spor Toto Süper Lig'i dün akşam kendi sahasında Sivasspor'u 5-1 gibi net bir skorla yenerek 4. sırada bitiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundan itibaren sezonu açıyor. Grup aşamasına gelebilmek için 3 tur geçmesi gerekecek.


Süper Lig’de 2017-18 sezonunu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalabilmek için 3 ön elemeye çıkacak.

Siyah beyazlıların bu turnuvadaki ilk rakibi 19 Haziran’da belli olacak. İlk maç 26 Temmuz’da, rövanş 2 Ağustos’ta oynanacak. Siyah-Beyazlılar, Kupa 2’de yer alabilmek için karşı karşıya geleceği 3 rakibini saf dışı bırakmaya çalışacak.

Bu turda ilk maç 26 Temmuz'da oynanacak. Süper Lig'i 3. sırada bitiren Başakşehir ise UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turundan başlayacak. Grup aşamasına gelebilmek için 2 tur geçmesi gerekecek. İlk maçın 9 Ağustos'ta oynanacağı bu turun ardından bir de playoff turu bulunuyor. (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder