Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Flaş gelişme... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Flaş gelişme...

Share This

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Burak Yılmaz hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı haberleri artan Burak Yılmaz'ın gelecek sezon Beşiktaş'a transfer olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.


siyahlabeyaz | Beşiktaş 2017-18 sezonunda santrfor/forvet hattında bir türlü istediğini bulamadı. Bu durum üzerine başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu harekete geçti.


Gündeme uzun süredir gelen isim ise Trabzonspor'da forma giyen Burak Yılmaz. Tecrübeli futbolcu ile konuşan yöneticiler oyuncu ile her konuda anlaştı.

Burak Yılmaz Trabzonspor ile sözleşmesini sonlandırırsa...
Burak Yılmaz, Trabzonspor ile olan sözleşmesini halledebilirse ve bonservisini çözebilirse kendisini yeniden Beşiktaşlı yapan imzayı atacak.

Burak Yılmaz 2006-2008 arasında Beşiktaş forması giymişti
32 yaşındaki golcü futbolcu 2006-2008 yıllarında formasını giydiği Siyah-Beyazlı kulüp için gün saydığı öğrenildi. Transferde en etkili ismin Şenol Güneş olduğu da gelen bilgiler arasında.

Burak Yılmaz ligin faal en golcü oyuncusu
Burak Yılmaz lig tarihi boyunca attığı 159 golle halen Süper Lig'de forma giyen en golcü oyuncu konumunda bulunuyor. (Ajansspor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder