Daniel Sturridge'in korkusu ortaya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Daniel Sturridge'in korkusu ortaya çıktı!

Share This

Serkan Reçber’in Divock Origi için hazırladığı transfer raporunda eksiler ve artlar birbirine oldukça yakın… adam geçmesi ve uzaktan şutu sevmesi ve yerini bulması Güneş’i sevindirdi. Ceza sahasında Negredo’nun aksine çok daha hareketli bir santrfor isteyen tecrübeli teknik adamdan geçer not aldı.


siyahlabeyaz | Ama bunun yanı sıra bitiriciliğinin zayıf olması, top tutma konusunda eksikleri olması, sırtı dönük oynama konusunda zaafları olması, pas sıkıntısı yaşaması, Mario Gomez tarzı pivot santrfor arayan Güneş’in hoşuma gitmedi.


Tecrübeli teknik adam şimdi Origi’yi alıp Cenk Tosun gibi bitiriciliğini geliştirip, sırtı dönük oynatmaya başarıp başaramayacağını hesaplıyor.

STURRIDGE’İN TEK KORKUSU SPONSORLARINI KAYBETMEK
Beşiktaş’ın bir numaralı forvet adayı Daniel Sturridge… fakat İngiliz futbolcunun önünde pek çok engel var. En önemlisi ise yaptığı sponsorluk anlaşmaları. Nike’la anlaşması gereği “Nike Hypervenom” kramponlarının yüzü. Ayrıca BT Sports’un elçisi. EA Sports’la Subway restoranlarının da marka yüzü. Bu yüzden menajeri Sturridge’in menajeri Türkiye’ye gelmesi yüzünden çok kayıp yaşayacağına inanıyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder