Demba Ba Göztepe'ye veda etti! Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İmzayı attı iddiası... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demba Ba Göztepe'ye veda etti! Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İmzayı attı iddiası...

Share This

Göztepe'nin golcü oyuncusu Demba Ba sosyal medya paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.


siyahlabeyaz | Gelecek sezon eski takımı Beşiktaş'a transfer olması gündemde olan Senegalli forvet, Galatasaray maçının ardından yaptığı paylaşımda, Göztepe formasıyla yaşadığı sevinçleri paylaştı.


Demba Ba Galatasaray maçının ardından, ""Kısa süre içinde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşmem olacak. Beşiktaş'ta tekrar oynamak güzel olur ama transferim için birşey söyleyemem. Neler olacağını zaman gösterecek" demişti.

Demba Ba'nın bu dakikalarda ise Beşiktaş ile yeniden 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ise gelen iddialar arasında... Bilindiği gibi bonservisiyle birlikte 3 sezon sonra Siyah Beyazlılar'a geri dönmeye hazırlanan Senegalli oyuncu geçen sezon da Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti.

Demba Ba bu sezon Göztepe'de 7 gol, 1 asistlik performans sergilerken 32 yaşındaki oyuncu 2015/2016 sezonu başlamadan Çin'in Shangai Shenhua takımına 13 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olmu ve kulübüne ciddi bir kazanç getirmişti.

İşte o paylaşımlar...




(Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder