Emre Akbaba'dan transfer itirafı: ''Devre arasında...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Emre Akbaba'dan transfer itirafı: ''Devre arasında...''

Share This

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performans ile A Milli Takım'a kadar yükselen ve büyüklerin transfer listesinin üst sıralarında yer alan başarılı golcü Emre Akbaba, transferi hakkında bilinmeyenlere açıklık getirdi.


siyahlabeyaz |  Emre Akbaba, "Devre arasında gitme durumum vardı, başkan takımda kalmamı istedi, 'Sezon sonu sana kolaylık sağlarız'dedi. Şimdi sezon sonu geldi, bakalım. Her futbolcunun büyük takım hedefi vardır" dedi. A Milli Futbol Takımı, 28 Mayıs Pazartesi günü İran ile oynayacağı özel maç öncesi hazırlıklarını sürdürürken, takımın önemli oyuncularından Emre Akbaba, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Transferle ilgili konuşan Akbaba, devre arasında takımdan ayrılma durumu olduğunu fakat o dönemde bunun gerçekleşmediğini söyleyerek, "Devre arasında takımdan ayrılma durumum vardı, başkanımla oturduk konuştuk bir abi kardeş gibi. Bana takımda kalmam gerektiğini söyledi, kümede kalmamız için oyuncularını tutmaları gerekiyordu. Vagner Love gitmişti, benim de gitmem takıma darbe vuracaktı. Ben de onla anlaştım. Bu sezon elimizden geleni yaparız dedik ki öyle oldu, ligde kaldık. Sezon sonu için de sana kolaylık sağlarım demişti. Şimdi tabii sezon sonu oldu, bakalım. Biz de bekliyoruz. Her futbolcunun büyük takım hedefi vardır, biz de isteriz ama şu anda böyle bir şey yok" açıklamasında bulundu. (Ajans Beşiktaş)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder