Fikret Orman: "Fenerbahçe saçmalığı olmasa Galatasaray bizi...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman: "Fenerbahçe saçmalığı olmasa Galatasaray bizi...!"

Share This

Son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, katıldığı tv programında yarıda kalan olaylı derbi ve kaybedilen Galatasaray karşılaşması ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı Ortak Nokta isimli programda, “üzülerek söyleyeceğim Beşiktaş iki sene üst üstte şampiyon olunca bu sene, üçüncü şampiyonluğu kazanması sürecinde engellenmesi gereken bir kulüp olarak lanse edildi. Fenerbahçe maçından sonraki demeçlerde de gördüm ‘Türkiye için kazanılması gereken” bir maç dediler. Ne alakası var? Beşiktaş Uganda takımı mı?” diye sordu.


Orman ayrıca, “Kamuoyu önünde Beşiktaş’ı kibirli göstermeye çalıştılar. Beşiktaş mütavezi bir kulüptür. Yönetim kurulu mütevazidir. Her geçen gün Beşiktaş’ı farklı göstereye çalışıyorlar nedense” sözlerini kullandı.

Fikret Orman: Fenerbahçe saçmalığı olmasa Galatasaray bizi yenemezdi
Beşiktaş’ta Fikret Orman topa bastı… yönetim kurulundaki sinirli isimleri sükunete davet etti. Aklı başında davranmaları yönünde uyarılarda bulundu. Orman’ın kullandığı, ''bu takım son iki senenin şampiyonu. Bu takım bu sezon Avrupa Kupaları’nda esti geçti. Fenerbahçe maçında o saçmalık yaşanmasa, Galatasaray bizi yenemezdi. Bu takım hala Türkiye’nin en iyi takımı. Avrupa’da en çok saygı duyulan Türk takımı” ifadelerini kullandı. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder