Flaş sözler: Quaresma'ya yönetimden kimse 'Gitme' demez! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Flaş sözler: Quaresma'ya yönetimden kimse 'Gitme' demez!

Share This

Radyospor yorumcusu Can Çobanoğlu, Beşiktaş'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Çobanoğlu'nun sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

"Milli takımın şu andaki durumu iç açıcı değil. Ben isimler üzerinde durmuyorum. Mesela Löw, Fenerbahçe'den kovuldu. Kişilere bağlı kalmıyorum. Sistemden bahsediyorum. Şampiyonlar Ligi'ne iki takımla gitme ihtimalimiz oldu. Bu da maddi anlamda çok etkili. Platini bir dönem kuralı değiştirmişti şu anda iki takımla gidebilme şansımız da var"


"Almanya'da Wolfsburg ve Hoffenheim bir dönem başarı yakaladı. Fakat B. Münih gibi olamadı. Jupp Heynckes bu sezon göreve geldi ve çok önemli şampiyonluk elde etti. Galatasaray'ın önemli bir seçimi var. Başkan adayları sertleşmeye başladı. Galatasaray'ın 9800 civarında açık üyesi var. Galatasaray'da blok oy yoktur. Kontrollü bir tüzük tahlilinde fayda var. Camiaların bazı şeyleri bilmesi lazım"

'Q7'ye yönetim 'Gitme' demez!'
"Beşiktaş'ın bu sezon işi zor. Alıştığı şampiyonluğun dışında 4. olarak ligi tamamladı. Yaşanan sezon içi puan kayıpları Siyah beyazlı taraftarların içine sinmedi. Beşiktaş sezonu erken açacak bu büyük bir handikap. Beşiktaş'ta bazı oyuncuların gidecek-gitmeyecek iddiaları kafaları dağıtmış durumda. Babel çok çalışkan, Beşiktaş'ın en kilit futbolcusu Talisca'ydı. Talisca'nın yerine bir transfer olacak. Oğuzhan kalacak fakat bu sezon çok formsuzdu. Tolgay Arslan gidebilir, İtalya'dan Tolgay'a teklif var. Quaresma'ya teklif var. Q7'ye yönetim de 'Gitme' demez! (Radyospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder