FLAŞ | Mete Kalkavan, Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasını bir kez daha tatil etti! (Canlı gelişmeler) - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Mete Kalkavan, Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasını bir kez daha tatil etti! (Canlı gelişmeler)

Share This

TFF tarafından talimatlara aykırı alınan skandal kararların ardından Fenerbahçe karşılaşmasına çıkmama kararı alan Beşiktaş, maç saati yaklaşırken Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana çıktı. Karşılaşma bir kez daha tatil edildi. İşte maç öncesi Fenerbahçe stadından gelişmeler ve Aykut Kocaman'ın flaş açıklamaları...


siyahlabeyaz | Mete Kalkavan yarıda kalan olaylı karşılaşmanın ardından yeniden tayin edildiği devam mücadelesinde kararını verdi. 15 dakika kadar koridorlarda yardımcıları ile bekleyen Kalkvana karşılaşmanın yeniden tatil edildiğini bildirdi.

Hakem Mete Kalkavan, Beşiktaş'ın gelmemesi nedeniyle Fenerbahçe - Beşiktaş kupa maçını bir kez daha tatil etti. Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek...

İşte gün içerisinde karşılaşma öncesinde an be an yaşananlar...
Beşiktaş maçı öncesi Ülker Stadı'nda kale filelerinin hazırlanması ve çizgilerin çekilmesinin ardından 18.40 sıralarında Fenerbahçe takım otobüsü stada doğru yola çıktı. Bu gelişmenin ardından Mete Kalkavan ve yardımcıları 18.45 itibariyle zemini kontrol etmek için sahaya çıktı.


Divan Kurulu tavsiyesi ve Yönetim Kurulu kararı ile Ziraat Türkiye kupası yarı final ikinci karşılaşmasına çıkmama kararı alan Beşiktaş ise Fenerbahçe takımı stada doğru yola çıkarken, aynı saatlerde Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı. Başkan Fikret Orman, takım antrenmanını tesislerde takip etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacak mı? (03.05.2018)

17.15 civarından sona eren antrenmanın ardından Nevzat Demir'den ilk ayrılan futbolcular Gökhan Gönül ve Adriano oldu. Antrenmana sakatlıkları devam eden Negredo, Pepe ve Caner katılmadı.

19.20 : Aykut Kocaman sahaya çıktı ve şu an gazetecilerle sohbet ediyor.

19.30 : Fenerbahçe esame listesini bildirdi: Volkan, Hasan Ali, Neustaedter, Skrtel, Mehmet, İsmail, Şener, Giuliano, Josef, Valbuena, Soldado (Aykut Kocaman uzun bir aradan sonra oynanmayacak karşılaşmada Valbuena’ya ilk 11’de şans verdi)

Aynı dakikalarda Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ryan Babel'in sosyal medyadaki paylaşımı büyük yankı uyandırdı... Ryan Babel bir süre bu paylaşımı sildi...

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu çArşı ise resmi twitter hesabından"Sizde oyun bitmez" ifadeleri ile bir paylaşımda bulundu...

19.55 : Beşiktaş, maça çıkmazsa Fenerbahçe, stadda antrenman yapacak. Antrenman basına açık olacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında talimatlara göre Fenerbahçe takımı ve hakemler saat 20.30'da sahaya çıkacak ve makul bir süre yeşil zeminde Beşiktaş takımının maça çıkıp çıkmayacağını bekleyecek.

20.00 : Fenerbahçeli futbolcular şuan stadyumun sahaya çıkan bölümünde körüğün içerisinde bekliyorlar...  Sahada sulama işlemleri devam ediyor...

20.05 : Mete Kalkavan yardımcıları ile birlikte hakem soyunma odasında 20.45'e kadar bekleyeceğini bildirdi...

20.05 : Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler şeref tribünündeki yerlerini aldılar, maçın başlama saatini bekliyorlar.


Aykut Kocaman açıklama yapıyor...
20.10 : "Bu güçlü bir karar. Büyük bir takımın sahaya çıkmamasını söylemesi ve çıkmaması kolay bir şey değil. Yanıldım, gelmediler. Turu bu şekilde geçmenin benim açımdan hiçbir sevindirici tarafı yok."

"Hakem daha kararını vermedi, sanırım yarım saat daha bekleyeceğiz. Turu böyle geçmenin benim tarafımdan sevindirici yanı yok. Tura yakın görünüyorduk..."

"Tura yakın görünen taraftık. O da bir gerçek. Bu şekilde elemek yerine elenmeyi tercih ederdim."

"Giresunspor maçından sonra yaptığım açıklamanın arkasındayım. Beşiktaş maçının ne hale geldiğine bakılırsa... Galatasaray maçındaki hakem hataları da düşünüldüğünde, sözlerim daha da anlam kazanacaktır."

İlker Yağcıoğlu canlı yayında açıkladı...
20.34: "Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın sahaya çıkacağına inanıyordu. Kendisiyle konuştum ve bana dedi ki, eğer Beşiktaş sahaya çıkmazsa, aynanın karşısına geçerim ve kendime neyi yanlış yaptığımı sorarım."

20.37 : Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakem heyeti ısınmak için sahaya çıkmaya gerek duymadı. Koridorda 15 dakikalık sürenin geçmesini bekleme kararı aldılar.

20.44 : Aykut Kocaman'ın talebiyle portatif kale getirildi. Ülker Stadı'nda yarı sahada Fenerbahçeli futbolcular antrenman maçı yapacak.

(Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder