Güntekin Onay'dan flaş yorumlar : "Sivasspor maçı 4-5 oyuncuyla vedalaşma maçı olacak!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güntekin Onay'dan flaş yorumlar : "Sivasspor maçı 4-5 oyuncuyla vedalaşma maçı olacak!"

Share This

Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Tosic'e büyük övgü! Güntekin Onay, Sırp savunmacı hakkında, "Bence Tosic bir kahramandır, bir Beşiktaş kahramanıdır" ifadesini kullandı.


siyahlabeyaz | Onay, beIN SPORTS'ta yayınlanan Oyun Kurucu programında konuştu.

Güntekin Onay'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
Beşiktaş'ın seyircisinin önüne çıkacağı son maç. O açıdan bakınca; birçok oyuncuyla, 4-5 oyuncuyla vedalaşma maçı. Bunlardan bir tanesi Tosic mesela. Son kez Vodafone Park'a çıkacak. Bu önemli bir detay bence. Atiba, son kez Vodafone Park'a çıkacak, büyük bir olasılıkla Talisca da.


Beşiktaş taraftarının bu oyunculara bence manen borcu var. Atiba her şeyini verdi, oynadığı süre içerisinde. Beşiktaş formasıyla 200-250 tane maç oynamıştır. Her şeyini her maçta ortaya koydu.

Tosic'i Beşiktaşlılar kahraman olarak görmeyebilir, görenler de olabilir. Bence Tosic bir kahramandır, bir Beşiktaş kahramanıdır. Sahaya çıktığı zaman hata yaptı mı? Yaptı. Yeteneği kısıtlı mı? Kısıtlı. Ama her şeyini ortaya koydu. Benim için önemli olan budur.

Kapasiten neyse, kapasitenin maksimumunu ortaya koymak bir sporcu için çok değerlidir. Sınırlarını zorladı, gelişti ve çok katkısı oldu Tosic'in. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkmış bir takımın stoperi, iki yıl üst üste şampiyon olmuş bir takımın stoperi.

Sol bekten evrilmiş bir oyuncu. Ne stoperler geldi, Tosic banko oyuncu oldu. 31 yaşından sonra stoper oynamayı öğrendi ve yine de her şeyini koydu. Hatalar yapmadı mı? Yaptı ama neticede uğurlanan oyunculardan bir tanesi olacak. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder