İngiltere’de Anderson Talisca rüzgarı! Liverpool taraftarı ayaklandı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İngiltere’de Anderson Talisca rüzgarı! Liverpool taraftarı ayaklandı

Share This

Süper Lig ekibi Beşiktaş ile yolları ayırma kararı alan Anderson Talisca'nın İngiltere'ye transfer olacağı iddiası Liverpool taraftarlarını da heyecanlandırdı


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’a veda eden Brezilyalı yıldız Anderson Talisca’nın İngiltere’ye transfer olacağı iddiası Liverpool taraftarını heyecanlandırdı.


Siyah beyazlı takımla yolları ayıran başarılı orta saha oyuncusu, gelecek sezondan itibaren başka bir takımda forma giyecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Talisca’nın Premier Lig’de oynayabileceğini ima etmesi üzerine dedikodularda beraberinde geldi.

24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Manchester United’ın radarında olduğu iddia edilirken Liverpool taraftarları da bu sezon başarılı bir grafik ortaya koyan Talisca’nın transfer edilmesinin takımda fayda sağlayacağını dile getirdi.

Sosyal medyada Talisca hakkında birçok yorumda bulunan Liverpool taraftarları, Brezilyalı forvet Roberto Firmino ile Talisca’nın uyum sağlayabileceğine dikkat çekti. (Skor Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder