İspanyol basınından Quaresma'ya : "Rabonanın kralı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İspanyol basınından Quaresma'ya : "Rabonanın kralı!"

Share This

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma'nın Kayserispor karşısında yaptığı asist İspanyol basınında da manşetlerde yer aldı.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Siyah beyazlı takımın gollerini Dusko Tosic ve Adriano kaydetti. Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma da sergilediği performansla alkış topladı.


BJK Haber: İspanya'dan Quaresma'ya övgü (8 Mayıs 2018)
Süper Lig'de Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın Dusko Tosic'e yaptığı asist gündem yarattı. Portekizli futbolcunun, rabona şeklinde kestiği orta İspanyol basınının da dikkatini çekti. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS, "Rabona kralı Quaresma" başlığıyla yıldız futbolcunun asistini takipçileriyle paylaştı.

Quaresma, Beşiktaş'ta kaç gol attı? Quaresma asist sayısı
Ricardo Quaresma bu sezon Beşiktaş'ta oynadığı 26 lig maçında 4 kez gol sevinci yaşadı. Portekizli futbolcu bu maçlarda 7 asist yaptı. (FutbolArena Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder