Kartal’ın listesindeki isimden transfer açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal’ın listesindeki isimden transfer açıklaması

Share This

Lig Radyo’da “Mixed Zone” programında Ömer Necati Albayrak ve Hakan Ateşler’in sorularını yanıtlayan Shehu, Bursaspor’da mutlu olduğunu ve ocak ayında Süper Lig’e geldiği için çok doğru bir seçim yaptığını belirtti ve “Türkiye Ligi çok kaliteli. Bursaspor’da mutluyum. Hala alışmaya çalışıyorum ama yine de mutluyum. İyi bir çalışma ortamı var.” dedi.


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar...


“Sow’un kendi kalesine atması tartışılmamalı”
Fenerbahçe-Bursaspor maçında Sarı Lacivertliler’in eski futbolcusu Moussa Sow’un kendi kalesine gol atmasının gereksiz bir tartışma olduğunu belirten Shehu, “Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Herkesin başına gelebilir. Tartışılması gereksiz. Futbolda herkes hata yapabilir. Biz de öne geçtik sonra hata yaptık ve mağlup duruma düştük. Bence hakem de hata yaptı. Titi kırmızı kart görmemeliydi ancak yapacak bir şey de yok. Dediğim gibi bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.


“Transferim sezonun sonuna doğru belli olur”
İsminin Beşiktaş’la anılması üzerine de konuşan Nijeryalı futbolcu, “Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Türkiye’nin en büyüklerinden… Tabii ki büyük kulüplerde oynamak isterim. Transfer konusuyla menajerim ilgileniyor. Sezon sonuna doğru her şey belli olur ancak şu an Bursaspor2un oyuncusuyum ve takımıma konsantre oluyorum.” açıklamasını yaptı.


“Ekonomik sıkıntılar etkilemedi”
Bursaspor’da yaşanan ödeme kirizini de yorumlayan Shehu, “Biz futbolcular olarak görevimizi yapmak durumundayız. Ekonomik sıkıntı olabilir. Bunlar da futbolun içinde olan durumlar. Fenerbahçe maçı öncesinde bu olanlar bizi etkilemedi. Saha içinde de, dışında da aynı şekilde görevimizi yapmaya devam etmeliyiz” dedi.


“Ronaldo ve Messi’yle aynı turnuvada olmak müthiş”
Bu yaz Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’yla ilgilid e konuşan 25 yaşındaki oyuncu, “Messi ve Ronaldo’yla aynı turnuvada oynama düşüncesi müthiş. Ne kadar ciddi bir turnuva olduğunun farkındayız. ülkemizi sonuna kadar gururla temsil edeceğiz.” yorumunu yaptı. (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder