Love transfer iddialarına nokta koydu! : "Kulübüm bana transfer için...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Love transfer iddialarına nokta koydu! : "Kulübüm bana transfer için...!"

Share This

Üst üste gelen 2 şampiyonluğun ardından bu sezon daha çok Şampiyonlar Ligi'ne odaklanan ve bir anlamda ligin gerisinde kalan Beşiktaş'ın iki Brezilyalı yıldız futbolcusu V. Love ve Adriano ile ilgili geçtiğimiz günlerde ilginç bir transfer iddiası basında yazılmıştı.


siyahlabeyaz |  Flamengo takımının yeni sezonda Paolo Guerrero'nun yerine Vagner Love transferini bitirmek için adımlar attığı belirtilmiş hatta daha önceki yıllarda gerçekleşen Rhodolfo transferi nedeniyle iki takım arasındaki ilişkilerin iyi olduğu, hatta Love transferinin görüşmeleri sırasında yıldız savunmacı Adriano'nun transferinin de gündeme geldiği iddia edilmişti.


Ancak Vagner Love'un devre arasında katıldığı siyah beyazlılar ile 2020'ye kadar sözleşmesinin olması Flamengo'nun geri adım atmasına neden olsa da  Adriano'nun 2019'da bitecek kontratı Brezilya ekibini umutlandırmıştı.

Love'dan transfer açıklaması!
Tüm bu gelişmeler yaşanır ve Brezilya'da 2 takımın daha Love transferi için hareket ettiği yazılırken Brezilya'nın Fox Sports kanalına konuk olan Vagner Love kendisi hakkında çıkan tüm transfer haberleriyle ilgili açık konuştu. Love : "Transfer ile ilgili bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Şu anda Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum, 5 ay önce buraya geldim, imzayı attım ve 2 sene daha sözleşmem var. Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Kimse bana bir teklifte bulunmadı. Ayrıca kulübümde bana bu konularla ilgili bir bildirimde bulunmadı" ifadelerini kullandı. (Siyahlabeyaz Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder