Metin Tekinden Şenol Güneş sözleri : "Ben Güneş’in teknik adamlığı bırakacağını..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Metin Tekinden Şenol Güneş sözleri : "Ben Güneş’in teknik adamlığı bırakacağını..."

Share This

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Metin Tekin, ZTK karşılaşması ile başlayan ve devam eden süreçte teknik direktör Şenol Güneş’in son durumunu yorumladı:


siyahlabeyaz | Metin Tekin şu değerlendirmeleri yaptı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş çok mutsuz ve sitemkâr.. Teknik adamlığı bırakabileceği bile konuşuluyor. Şenol Güneş’e yapılan bu saldırılar ve hocanın suskunluğu için yorumunuz nedir?


Şenol hocanın Türk futbol ortamına bir kırgınlığı var ve bunu da açıkça ifade ediyor. Ben onu anlayabiliyorum. Artık öyle bir psikolojide ki bütün bu işler halledilmediği sürece sportif başarıların bir değeri olmadığını düşünüyor. Ama dünü yenebilmeniz için bugünü kazanmanız lazım. Bu futbolun değişmez bir gerçeği. Maalesef futbol ortamında bir şeyler halledilmezse bunu yapmak zorundasınız. Ben Güneş’in teknik adamlığı bırakacağını zannetmiyorum. Bunun gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Türk futbolunda işler zaten hiçbir zaman şahane olmadı. (Sabah)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder