Önder Özen : "Şenol Hoca'nın 14 tane fişek gibi oyuncusu olsun yeter!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen : "Şenol Hoca'nın 14 tane fişek gibi oyuncusu olsun yeter!"

Share This

beIN Sports yorumcusu Önder Özen, beIN Sports ekranlarında tamamlanan ligi yorumladı. Önder Özen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


siyahlabeyaz | Beşiktaş ne de olsa bir şekilde gideriz diyerek gitti. Rotasyon istemeyen maçlarda rotasyona gitti. Beşiktaş'ın ekmeği nedir? Şu dönem Beşiktaş'ın ekmeği Şampiyonlar Ligi. Mali yapının sürdürülebilirliği. En az ikinci olmalıydı. Yarışma anlamında çok ciddi bir deneyim yaşadı. Birkaç sene önceki Liverpool maçı kritik bir finaldi. Bir sonraki sene final kaybetti ama sonraki iki sene kazandı. Beşiktaş sadece şampiyonluğu değil Şampiyonlar Ligi'ni de aynı ciddiyetle kovalamalıydı.


Galatasaray maçının öncesi kritik bir dönemdi. Fatih Hoca'nın girişini de Şenol Hoca'nın girişini de gördük. Şenol Hoca'nın girişinde kazanıcı bir durumu yoktu. Önce Başakşehir sonra Galatasaray... İki finali de kaybetti. Sol ön Babel, sağ ön Quaresma, ortada Talisca. Ama forvete karar verilemedi. Hep omurgada istikrar diyoruz. Normalde Atiba, Oğuzhan ezbere sayılırdı. Bu sene çok az oynadılar. Şenol Hoca'nın 14 tane fişek gibi oyuncusu olsun yeter. Ön tarafı çok değişti. Cenk ile alakalı değil. Yönetimi de eleştiriyorlar. Bu gayet normal ama yönetim Cenk'i satarak başarılı bir transfer operasyonu yaptı. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder