"Pepe, Mitrovic’e çok şeyler öğretebilir" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Pepe, Mitrovic’e çok şeyler öğretebilir"

Share This

beIN Sports kanalında yayınlanan "Gün Ortası" programında siyah beyazlılarında bir dönem formasını giyen Rüştü Reçber, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Rüştü Reçber'in değerlendirmeleri şu şekilde;


MITROVIC HİÇ ŞANS BULAMADI
"Pepe ve Tosic ikilisi bence bu sene çok uyumlu bir ikiliydi. Bu bir gerçek. Pepe, Vida ile oynadı. Vida, Tosic ile oynadı. Medel savunmada oynadı ama hiçbir o ritmi yakalayamadı. Mitrovic'in geliş hikayesine baktığımız zaman yaşı genç, gelecekte önemli bir isim olacak diye geldi ama açıkçası hiç şans bulamadı."

PEPE MITROVIC'E ÇOK ŞEYLER ÖĞRETEBİLİR
"Mitrovic, Hırvatistan Milli Takımı'nda oynayan ve gelecekte de oynayabilecek bir oyuncuydu. O yüzden Beşiktaş'ta değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şans bulursa Pepe ile uyumlu bir ikili olacaktır. Çünkü Pepe'nin tecrübesi inanılmaz, liderliği inanılmaz. Mitrovic'in de genç ve enerjili
duruşunu tamamlayabilir. Mitrovic bence kazanılması kolay olan oyunculardan bir tanesi. Çünkü Pepe le oynamak her futbolcuya nasip olmaz. Pepe, Mitrovic’e çok şeyler öğretebilir."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder