Roma 40 milyon Euro verdi, Beşiktaş 21 milyon Euro'ya alıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Roma 40 milyon Euro verdi, Beşiktaş 21 milyon Euro'ya alıyor

Share This

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca için Roma, 40 milyon euroluk bir teklif yaptı. Ancak bonservisi alma hakkı Beşiktaş'ta olduğu için, siyah beyazlılar bu hakkı kullanarak 21 milyon euro karşılığında genç yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.


siyahlabeyaz | Mayıs sonu yaklaştıkça Beşiktaş’ın yıldızı Anderson Talisca hakkındaki transfer iddiaları da artıyor. Portekiz basını birkaç gündür İtalyan ekibi Roma’nın, Benfica ile resmi görüşmeler yaptığını ve 30 milyon euro verdiğini dile getirmişti. Son haberler ise Roma’nın bu rakamı 40 milyon euroya çıkarttığı şeklinde oldu. Record Gazetesi, Benfica kulübünün finansal problemlerini çözmek için Talisca’yı 40 milyon euroya satma konusunda istekli bulunduğunu dile getirdi. Yapılan haberin içeriginde şu görüşlere yer verildi:


BEŞİKTAŞ DAHA AVANTAJLI
“İtalyan takımı Roma, Talisca’yı almak için 30 milyon euroluk bir depozito yatırmayı öngörüyordu. İtalyanlar bu rakamı vereceğini resmen önümüzdeki günlerde Benfica’ya iletecek. Ancak Talisca’nın 2 sezondur forma giydiği Beşiktaş’ın olaya nasıl bakacağı da önemli. Türk kulübünün oyuncunun bonservisini almak için 21 milyon euroluk satın alma opsiyonu hakkı var ve bu hakkı kullanacağı açık. Benfica’ya geri dönüş sadece bir senaryo olacağı için Talisca’nın kararı ve tercihi bu konuda belirleyici olacak.” (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder