Şenol Güneş, Lucescu'nun rekorunu istiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, Sivasspor maçından galibiyetle ayrılırsa Lucescu ve Rasim Kara'nın rekorunu egale edecek.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Park'ta rakiplerine kök söktürürken iç sahadaki gücüyle fark yaratıyor. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçını kazanırsa Rasim Kara ve Mircea Lucescu'ya ait olan iç saha rekorunu egale edecek.


Beşiktaş'ın iç saha puan rekoru
Beşiktaş geride kalan 33 haftanın 16'sını Vodafone Park'ta oynadı ve bu 16 maçta 13 galibiyet alırken 3 de beraberlik aldı. Beşiktaş bu maçlarda 42 puan topladı ve Galatasaray'ın ardından iç sahada en çok puan toplayan takım oldu.

Beşiktaş tarihinde ise bir sezonda, iç sahada en çok puan toplayan teknik adamlar Rasim Kara ve Mircea Lucescu olmuştu.

Lucescu ve Rasim Kara iç sahada 45 puan toplarken Şenol Güneş de Süper Lig'in son haftasında Sivasspor'u sahasında yenebilirse 45 puana erişecek ve rekora ortak olacak.

Şenol Güneş'in istediği transferler
Öte yandan Süper Lig'de bu yıl şampiyonluk fırsatını kaçıran siyah beyazlılar yeni sezonda işi sıkı tutmak için şimdiden çalışmalara başladı. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş arasında gerçekleşen görüşmenin ardından deneyimli teknik adam, bu sezon sağ bek mevkinde yalnız kalan, sakatlandığı dönemde Adriano ve Medel'in monte edildiği sağ bek mevkine Gökhan Gönül'le rekabet edebilecek ve orjinal mevki sağ bek olan bir futbolcu alınmasını istedi. Siyah Beyazlı yönetim ise Şenol Güneş'in bu talebi doğrultusunda sağ bek çalışmalarına başladı. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder