Talisca elden kaçıyor! Adım adım Roma'ya... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca elden kaçıyor! Adım adım Roma'ya...

Share This

Siyah-Beyazlılar’ın 2 sezonluğuna Portekiz ekibi Benfica’dan kadrosuna kattığı Anderson Talisca’nın sözleşmesi, ay sonunda sona erecek. Brezilyalı yıldızın bonservisini alabilmesi için 21 milyon Euro’luk (108 milyon TL) opsiyon maddesini ödemesi gereken Kara Kartal’ın, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alma umutlarının son 2 maça bağlı olması sebebiyle bekleyişe geçtiği dönemde Roma atağa kalktı.


siyahlabeyaz | İtalya basınında yer alan haberlere göre Çizme ekibinin 30 milyon Euro (154 milyon TL) karşılığında bu transferi bitirmeye yaklaştığı kaydedildi.


Becker, İtalyan vatandaşı olacak
Roma yönetiminin, kadroda Avrupa Birliği dışından oyuncular için ayrılan kontenjanın dolu olması sebebiyle Anderson Talisca’ya yer açabilmek için düğmeye bastığı belirtildi. İtalya’da yayım yapan Il Tempo gazetesi, Serie A temsilcisinin Talisca’ya kontenjan açmak için kaleci Alisson Becker’i İtalyan vatandaşlığına geçirmeye çalıştığını yazdı. Gazete, Brezilyalı file bekçisi için vatandaşlık sürecinin çok önceden başlatıldığını ve yakında biteceğini duyurdu.
Tam 4 takım peşine düştü
Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 45 karşılaşmada 19 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Anderson Talisca, Kara Kartal’daki istikrarlı görüntüsü sebebiyle Brezilya Milli Takımı’na davet edilmişti. Brezilya Teknik Direktörü Tite’nin gelişimini yakından takip ettiği 24 yaşındaki futbolcuyla; Manchester United, Liverpool ve Everton’ın da ilgilendiği bildirildi. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder