Talisca hangi takıma gidecek? Açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca hangi takıma gidecek? Açıkladı!

Share This

Sezon sonunda Beşiktaş'a veda eden Anderson Talisca, ülke basınına yaptığı açıklamada gelecekle ilgili konuştu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta kiralık sözleşmesi sona erdikten sonrasezonun bitiminin ardından sosyal medya hesabından siyah beyazlı takıma veda eden Talisca'nın futbol hayatına nerede devam edeceği merak edilirken, Brezilyalı futbolcu ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta başarılı 2 yılı geride bırakan Anderson Talisca, ülke basınına yaptığı açıklamada "Kariyerine hangi ülkede devam etmek istersin?" sorusuna, "İngiltere Ligi'nde oynamayı tercih ederdim. Dışarıdan baktığım zaman her maçta müthiş bir görsel şov var. Teklifler geliyor ama şu anda kesinleşen bir durum yok." yanıtını verdi.


Beşiktaş'ta çok güzel geçirdiğini söyleyen ve Beşiktaş taraftarlarının her zaman kalbinde büyük bir yer kaplayacağını belirten Talisca, "Beşiktaş taraftarları benim için her zaman özel kalacak. Bana yaklaşımları harikaydı. Beşiktaş taraftarlarını hiçbir zaman unutmayacağım." dedi.

Brezilyalı yıldız son olarak Dünya Kupası kadrosuna seçilememesiyle ilgili olarak, "Önümde daha uzun bir yol var. Brezilya Milli takımına seçilmek için çok çalışacağım." diye konuştu. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder