Talisca'nın alternatifleri ortaya çıktı! 4 isim... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca'nın alternatifleri ortaya çıktı! 4 isim...

Share This

Beşiktaş üç maçı üst üste kazanarak şampiyonluk yarışında son güne kadar şansını sürdürmek isterken, yönetim de yeni sezon transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.


siyahlabeyaz | Transfer çalışmaları sırasında en çok Anderson Talisca'nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.


Beşiktaş'ın Benfica ile yaptığı sözleşmede sambacı için 21 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunurken, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor.


RAKAMLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Bu isimlerin ilki sezon başında da adı gündeme gelen Lucas Paqueta...
Ancak Brezilya'dan gelen haberler keyifleri kaçırdı. Genç oyuncu için Flamengo'nun 40-50 milyon euro fiyat biçmesi yönetimi üzdü.


Bir diğer konuşulan isim de Olympiakos'tan Kostas Fortounis.
Teknik direktör Güneş'in özel ilgisi var, transfer olma ihtimali de Paqueta'dan daha yüksek. Beşiktaş yönetiminin bu iki isim etrafında dolandığı iddia edilirken sürpriz iddia ise Arjantin'den geldi.


MEZA'NIN MENAJERi 'EL TURCO'
FOX Sports Güney Amerika, siyah-beyazlıların Dortmund ve Inter ile beraber Independiente'de forma giyen 25 yaşındaki Maximiliano Meza'yı istediğini iddia etti.

Sözleşmesinde 10 milyon euro'luk serbest kalma bedeli bulunan Arjantinli genç yıldız Meza için "El Turco" lakaplı menajeri Jean Habib'in önümüzdeki hafta Avrupa'ya bir sefere çıkacağı belirtildi.

Aynı zamanda organizatör olan Habib'in Çinli ortağı Xao Li'nin geçen sezon Beşiktaş'ı Shanghai'deki turnuvaya götüren isim olduğu da akıllara geldi.


SAMPDORiA MAJER'iN PEŞiNDE
Bu arada Beşiktaş için yazılan ikinci 10 numara ise Hırvatistan'ın Lokomotiva takımında forma giyen Lovro Majer oldu. 1998 doğumlu genç oyuncuyu isteyen diğer takımın da Sampdoria olduğu belirtildi.

Hem sağ hem de sol ayağını iyi kullanabilen Hırvat oyuncu için, Beşiktaş scout ekibinden özel bir rapor istendiği iddia edilirken, kadrosunu genç isimlerle güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların Majer konusunda girişimlerini hızlandırdığı ve önümüzdeki günlerde kulüp yetkililerinin bir araya gelecekleri belirtildi.


AVRUPA MEDYASI DA KARTAL'I TAKiBE ALDI
Beşiktaş yönetimi yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Avrupa basını da siyah-beyazlıların ilgilendiği ve listesine dahil ettiği yıldız isimleri okurlarına duyurmaya devam ediyor.

AVRUPA DEVLERi '10 NUMARALARA' ARTIK YÜKSEK BEDEL ÖDEMiYOR
Beşiktaş'ta "Anderson Talisca'nın bonservisi alınsın mı, alınmasın mı?" tartışmaları sürerken; 21 milyon euro gibi yüksek bedellerin ödenmesi durumunda bu paraların karşılığının alınıp alınmayacağı sorgulanmaya başlandı.

Avrupa'da Talisca tarzı oyunculara ödenen rakamlar araştırılırken; gelinen noktada Avrupa'nın önce gelen kulüplerinin Talisca tarzı 10 numaralara eskisi kadar itibar etmediği ve para ödemediği bilgisi ortaya çıktı. İşte bu örneklerden bazıları şöyle:

Ajax, Ziyech'e 11 milyon euro ödedi. Hollanda'da 8 gol ve 12 asistle oynadı, talibi yok. Ajax, Klaasen'i Everton'a 27 milyon euro'ya sattı. Oyuncu resmen kayboldu.

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Milan'a ancak 22 milyon euro'ya gidebildi.

Barkley sezon başında Everton'dan Chelsea'ya 17 milyon euro'ya gidebildi. (Fotomaç)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder