Tosic Çin'e mi transfer oldu? Tosic'in transferinden Beşiktaş ne kazanacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tosic Çin'e mi transfer oldu? Tosic'in transferinden Beşiktaş ne kazanacak?

Share This

Tosic gitti mi? Tosic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Tosic'in Çin'e transfer iddialarının ardından Beşiktaş taraftarları Tosic'in ayrılıp ayrılmayacağı sorularına yanıt ararken, Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan Tosic'in transfer olacağı haberlerinin ardından bir paylaşım geldi. Tosic'in eşinin yaptığı paylaşım veda olarak algılanırken, Tosic'in Çin'e transferinde Beşiktaş'ın kazanacağı bonservis bedeli ve Tosic transferinde son dakika haberlerini derledik. 


siyahlabeyaz | Tosic Beşiktaş'tan ayrıldı mı? Tosic Çin'e mi transfer oldu? Tosic Beşiktaş'tan gidiyor mu? 16 Mayıs 2018 günü Tosic ile ilgili çıkan son dakika transfer haberinin ardından Beşiktaş taraftarları bu sorulara yanıt ararken, Tosic'in Çin'e transferi konusunda Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan mesaj geldi. Tosic Çin'e mi transfer oluyor? sorusunun yanıtını Tosic'in eşi Jelena Karleusa verdi.


Beşiktaş'ta özellikle geçtiğimiz sezondan bu yana sergilediği başarılı performansla hem Şenol Güneş'in vazgeçilmezi olan, hem de taraftarların sevgilisi haline gelen Tosic'in, NTV'nin haberine göre 5 milyon euro'ya Çin'e transfer olacağının konuşulmasının ardından Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan sosyal medyada bir paylaşım geldi. Tosic gerçekten Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? sorusuna yanıt arayan Beşiktaş taraftarları için Tosic'in eşi Jelena Karleusa kendisine ait sosyal medya hesabından "I love you İstanbul! I love you Beşiktaş!" dedi. Jelena Karleusa'nın bu sözleri veda olarak algılanırken, bu durumda Tosic'in Beşiktaş'tan ayrılması da çok büyük oranda kesinleşti. Peki Beşiktaş, Tosic transferinden ne kadar kazanacak? Tosic'in Çin'e transferi kesinleşti mi? Tosic'in Çin'e transferinde bonservisi ne olacak? Bu soruların cevapları henüz kesinleşmezken, basında dolaşan iddialara göre Tosic'in 4.5, 5 milyon euro civarında Çin'e transfer olması bekleniyor.

Dusko Tosic, Beşiktaş'ta kaç maça çıktı?
Sırp futbolcu Dusko Tosic, Beşiktaş'ta bu sezon 25 maça çıktı ve 5 kez gol sevinci yaşadı. 33 yaşındaki futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde de bu sezon 7 maçta görev aldı.

Beşiktaş transferden ne kadar kazandı?
Öte yandan Tosic ile birlikte Beşiktaş'ın Fikret Orman yönetiminde son 3 sezonda savunma oyuncılarından elde ettiği bonservis geliri ise dikkat çekti. Marcelo'yu 7 milyon euro + 500 bin euro performans bonusu karşılığında sezon başında Lyon'a satan siyah beyazlılar, Ersan Gülüm'den 7 milyo euro, Rhodolfo'dan 1.4 milyon euro, Atınç Nukan'dan 5 milyon euro, Alex'ten ise 400 bin euro gelir elde etmişti. Dusko Tosic'ten gelecek olan bonservis gelirinin ardından siyah beyazlılar son 3 sezonda sadece stoperlerden yaklaşık 31 milyon euro kazanç elde etmiş olacak. (Futbol Arena)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder