Yönetim Cenk'i sattı! Rakam 12 milyon Euro'ya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetim Cenk'i sattı! Rakam 12 milyon Euro'ya çıktı!

Share This

Beşiktaş'ta şampiyonluk umutları tükenirken, yönetimin Cenk'i satması ve yerinin dolduramaması büyük eleştiri konusu oldu.


siyahlabeyaz | Kaybedilen derbi sonrasında Beşiktaş’ta sorumlu aranıyor… en büyük pay ise yönetime çıkarılmış durumda. Devre arasına işler iyi giderken Cenk Tosun’un satılmasının büyük hata olduğunda birleşildi. İlk sene Demba Ba’nın ikinci sezonda Mario Gomez’in geçen sezon da Aboubakar’ın gitmesiyle işlerin iyi gittiği ama çekirgenin 4’üncü kez sıçrayamadığı üzerinde duruldu.


Aboubakar’ın sezon başında bonservisinin alınmasının gerektiği, olmuyorsa devre arasında Cenk’in satılmasının intihar olduğu üzerine duruldu. Basının gazına gelerek Vagner Love’un alınması ve MLS’teki istatistikleri bir tartışmalı olan Cyle Larin’in alınması tartışma yarattı. Ortak kanı ise, ''Cenk değil herkes satılır ama yerine isim bulunursa...'' şeklinde oldu.

Fiorentina'dan Beşiktaş'a şok
Bu arada yönetimin devre arasında Cenk Tosun’u satmayı Khouma Babacar yüzünden kabul ettiği ortaya çıktı… Mario Gomez transferi yüzünden ihtilaflı olunan Fiorentina’ya Babacar için sezon sonunda ödenmek kaydıyla 7.5  milyon Euro teklif edildi. İtalyan ekibi bu teklifi kabul edince, Everton’a Cenk için “evet” denildi. Cenk’ten gelecek rakamın 28 milyon Euro olduğu ortaya çıkınca Fiorentina bir anda rakamı 12 milyon Euro’ya çıkardı. Gomez’i son gün alan Beşiktaş yönetimi benzeri bir transfer başarısı sağlayacağını düşünerek 7.5 milyon Euro’nun üzerinde vermeyeceklerini iletti. Fiorentina transferin son gününde sezon sonunda 9 milyon Euro’ya satılmak kaydıyla Babacar’ı Sassuolo’ya satınca, Beşiktaş atar topar Vagner Love’u aldı. Bu arada Babacar, Sassuolo formasıyla sadece 2 gol atabildi. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder