Beşiktaş'ın Bas Dost konusunda hevesi kursağında kaldı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Bas Dost konusunda hevesi kursağında kaldı

Share This

Bas Dost'u bedelsiz olarak kadroya katmak isteyen Beşiktaş transferde forvet arayışlarında son güne kalmak istememesine rağmen büyük bir şoka uğradı.


siyahlabeyaz | Bas Dost’un serbest kalmasından sonra menajeri Mithat Halis önce Abdürrahim Albayrak’la görüştü. Sonra da Ahmet Nur Çebi’nin kapısını çaldı. Başkan Fikret Orman’ın “bonservisi elinde forvet” aradıkları açıklamasından sonra Hollandalı oyuncu için teklif yapılması kararı alındı.


Burada asıl sıkıntı Bas Dost’a serbest oyuncu statüsünde imza atması için için veren FIFA’nın buna rağmen Sporting’e de bir bonservis bedeli ödenmesi kararı vereceği bilgisinin Beşiktaş yönetimiyle paylaşılması oldu.

Portekizli taraftarların saldırısına uğradığı için Sporting CP ile sözleşmesini fesheden Bas Dost'a Beşiktaş'a yıllık 4 milyon euro ve bir miktar da imza parası teklif ettiği iddia edilmişti... (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder