Yönetimden Burak'a rest : "Bu şekilde seni almamız imkansız. Ne zamanki...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetimden Burak'a rest : "Bu şekilde seni almamız imkansız. Ne zamanki...!"

Share This

Karadeniz ekibiyle olan iyi ilişkilerini bozmak istemeyen siyah-beyazlılar, Burak’a şu mesajı verdi: Kulübün ne zaman senin gitmene onay verir veya bonservis sorununu çözersin, o zaman bu formayı bir kez daha giyersin.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda sağ bek ve forvet arayışlarını yoğun bir şekilde sürdüren siyah - beyazlı yönetim, Trabzonspor’da oynayan Burak Yılmaz’a bonservis sorununu çözerek gelmesini söyledi.


Yeni sezon için transferde bonservis ücreti ödememek üzerine bir program yapan Beşiktaş Yönetimi’nin, golcü oyuncuya, “Biz seni isteriz. Hocamız da çok istiyor. Fakat şu an itibariyle Trabzonspor’un futbolcususun. Seni bonservisle almamız imkansız... Ne zamanki serbest kalırsın, o zaman kapılarımız sonuna kadar açık” dedikleri ortaya çıktı.

Burak ile birlikte Demba Ba’yı bir arada almayı planlayan siyah - beyazlı yönetimin ayrıca, “Seni yangından mal kaçırır gibi almamız doğru olmaz. Trabzonspor camiasıyla ebedi bir dostluğumuz var. Kulübün ne zaman senin gitmene onay verir veya bonservis sorununu çözersin, o zaman bu formayı bir kez daha giyersin. Bu kulüpten isteyerek gitmedin, takasla gönderildin. Bonservisin elinde olduğu sürece geri dönüşün bizleri de mutlu eder” diye konuştuğu öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise, Beşiktaş Yönetimi’ne “Burak geçen sene bizde olsaydı, şampiyon olurduk. Geride bıraktığımız sezonda gol bölgesinde çok sıkıntı yaşadık. Ben bu duruma kefilim. Beşiktaş taraftarı da benim isteğimi anlayışla karşılayacaktır” dediği ifade edildi. (Skorer)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder