Ernst'ten Beşiktaş'a transfer önerisi: Aymen Barkok! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Fabian Ernst, siyah beyazlı takıma Fas asıllı Alman U-21 Milli Takımı’nda forma giyen Aymen Barkok ismini önerdi.


siyahlabeyaz | Talisca’nın yerine Jose Sosa tarzında bir 10 numara arayan Beşiktaş’ın gündemine sürpriz bir isim geldi… Frankfurt’ta forma giyen Fas asıllı Alman U-21 Milli Takımı’nda forma giyen Aymen Barkok.


Torino’nun da peşinde koştuğu 1998 doğumlu oyun kurucu Beşiktaş’ın gündemine bizzat Fabian Ernst tarafından getirildi. Bir süredir eski futbolcularla transfer için bilgi alışverişi yapan yönetim Ernest’in önerdiği Barkok’un maç kasetlerini izledi.

Temiz bir ayağı olan ve Sosa gibi dikine giden Barkok için ödenecek 5-6 milyon Euro’luk bonservis bedelinin karşılığını verebileceği hesaplandı. 3-4 yıl içinde Alman Milli Takımı’na yükselmesi durumunda satış fiyatının 20-25 milyon Euro’ları bulabileceği planlandı. 5-6 milyon Euro’luk bir riske girilecekse Barkok için girilmesi yönünde scout ekibi yönetime raporunu sundu. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder