Kanada medyası gizli transferi açığa çıkardı! Beşiktaş'a 17'lik bir isim daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kanada medyası gizli transferi açığa çıkardı! Beşiktaş'a 17'lik bir isim daha...

Share This

Beşiktaş, İzleme Komitesi tarafından keşfedilen 17 yaşındaki Kanadalı yıldız Alphonso Davies’i kadrosuna katmaya çalışıyor. Başkan Fikret Orman’ın transferine onay verdiği yetenekli oyuncu her iki kanatta da görev yapabiliyor.


siyahlabeyaz | Cyle Larin transferinden sonra gözünü Kanadalı genç yeteneklere diken Beşiktaş Yönetimi bir süredir görüştüğü Alphonso Davies transferini bitirmek için kolları sıvadı. 2 Kasım’da 18 yaşına girecek olması nedeniyle ailesinin izniyle bu futbolcuyla temas kuran siyah-beyazlıların şimdiden Kanadalı yeteneğin ailesini ikna etmeye çalıştığı aktarıldı.


ABD Ligi MLS’te Vancouver Whitecaps takımının formasını giyen 17 yaşındaki Davies’i keşfeden İzleme Komitesi’nin her iki kanadı çok iyi oynayabilen genç yeteneğin mutlaka alınması yönünde rapor verdiği bildirildi. Başarılı futbolcunun kısa bir süre sonra Avrupa’daki büyük kulüplerin de radarına gireceğini belirten İzleme Komitesi’nin, Beşiktaş Yönetimi’nden elini çabuk tutmasını istediği ifade edildi

Yaklaşık 1 yıldır Davies’i hem videodan hem de çıplak gözle takip eden İzleme Komitesi’nin, yönetime yaptığı bu tavsiye Larin’deki isabet nedeniyle kayda değer bulundu. Ucuza aldığı oyuncuları parlatıp, yüksek rakamlara satmasıyla bilinen Başkan Fikret Orman’ın da bu transfere onay verdiği öğrenildi.

Onay alınacak
FIFA kurallarına göre 18 yaş altı futbolcuların uluslararası transfer yapamaması nedeniyle yasal sınırlar içinde kalarak bu işi bitirmek isteyen siyah-beyazlılar, 1 yıl sonra serbest kalacak olan Davies’i gizli bir operasyonla kadrosuna katmak istiyordu. Ancak Kanada medyasında çıkan haberler nedeniyle elini çabuk tutan yöneticiler, genç oyuncunun ailesinin de onayını alarak transferi noktalamaya alışacak. (Milliyet)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder