Pepe'ye üç ülkeden teklif! Açıklama var... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın deneyimli stoperi Pepe için; Katar, Suudi Arabistan ve Çin Ligi’nden teklif üstüne teklif geldiği belirtildi. 


siyahlabeyaz | La Liga devi Real Madrid’teki 10 sezonun ardından geçen dönemin başında Beşiktaş’a transfer olan Pepe, Siyah-Beyazlı formayla ortaya koyduğu etkili performansla alkış toplamıştı. Geçen sezon Kara Kartal’la 35 maça çıkıp 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek kalitesini ortaya koymayı sürdüren Portekizli futbolcuya 3 ülkeden teklif geldiği ortaya çıktı. Katar, Suudi Arabistan ve Çin Ligi’nden menacerler aracılığıyla birçok teklif alan tecrübeli futbolcu konusunda kulübün kararını, Dünya Kupası’ndan sonra vereceği konuşuluyor.


‘Resmi olarak...’
Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Resmi olarak gelen teklif yok. Ancak menacerler bunları hep dile getiriyorlar. Beşiktaş, çok kaliteli bir kadroya sahip. Oyuncularımız başka ülke kulüplerinin ilgi merkezinde olması normal. Her teklifi değerlendirmeye alıp kulüp menfaatleri için en uygun olan neyse o yönde karar alınır” dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder