Quaresma'dan transfer açıklaması : "Şenol Güneş kabul ederse Portekiz'e...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma'dan transfer açıklaması : "Şenol Güneş kabul ederse Portekiz'e...!"

Share This

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde yayın yapan Sport TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Quaresma, geleceği hakkında da konuştu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Sport TV’de yayımlanan ''milli takımın seçilmişleri'' isimli programda Paulo Battista’nın sorularını cevapladı... Portekizli oyuncu Şenol Güneş’e de övgüler dizmeye devam etti.


"Portekiz takımlarından sürekli teklifler alıyorum"
Ricardo Quaresma, Sporting’ten teklif aldığı iddiasına, ''Portekiz takımlarından sürekli teklifler alıyorum... Başkan Carvalho ile de konuştum. Bana fikirlerini anlattı. Ben de ona düşüncelerimden bahsettim'' cevabını verdi.

"Çin’e gitmeyeceğim"
Çin’den teklif alıp almadığı sorusuna, ''Çin’e gitmeyeceğim, Arap ülkelerine ise bir daha asla dönmem. Para için bir kez kurallarımı çiğnedim. Pişman oldum. Zaten Beşiktaş’ta da mutluyum. Takımımın taraftarları için oynamaktan zevk alıyorum. Gurur duyuyorum'' karşılığını verdi.

"Şenol Güneş kabul ederse Portekiz'e onunla dönmek isterim"
Kendisini iyi hissettiğini, bu yüzden Beşiktaş’la sözleşme uzattığını belirten Q7, ''sözleşmem bitince Portekiz’e döneceğim. Belki 1-2 yılda ülkemde oynarım. Bana kalırsa 40-41 yaşına kadar oynamaya devam edebilirim. Koçum (Şenol Güneş) kabul ederse Portekiz’e onunla dönmek isterim. Portekiz futboluna katkı yapacak bir koç'' sözlerini kullandı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder