Şenol Güneş Beşiktaş yönetimini uyardı : "Aman akşam pazarına kalmayalım!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş Beşiktaş yönetimini uyardı : "Aman akşam pazarına kalmayalım!"

Share This

Yönetimden bir sağ bek, bir forvet bir de Talisca’nın yerine 10 numara isteyen Şenol Güneş, “Kadro kalitemiz şampiyonluk için yeterli. Bu 3 transferin erken bitmesi elimizi güçlendirir” dedi.


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz hafta tatilden dönen Şenol Güneş'in yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve elindeki kadronun çok iyi olduğunu ifade ederek, 3 noktaya transfer istediği öğrenildi.


Sağ beke Rafael’i çok isteyen kurt hoca, kulübün menfaatleri doğrultusunda bedava gelecek bir Opare’ye de hayır demeyecek. Talisca’nın yerinin doldurulmasını isteyen Güneş, bir de santrfor transfer edilirse mevcut kadroyla yeniden şampiyon olabilecek güçte olduklarının altını çizdi.

AMAN AKŞAM PAZARINA KALMAYALIM
Güneş'in yöneticilere şunları söylediği aktarıldı: “Kadromuz ligin en iyi kadrosu. Bu kadroyu korumayı başarırsak, şampiyonluğun en büyük favorisi yine biziz, tabi geçen sezon ki hataları yapmamak kaydıyla... Talisca’nın yerine bir 10 numara isterim. Gol yollarında etkili bir de forvet. Çok fazla transfere gerek yok. Ama oyuncu satışı olursa muhakkak yerlerini doldurmalıyız. Önemli olan transferin erken bitmesi... Bu yaz akşam pazarına kalmayalım. (Güneş)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder