Tolgay için serveti gözden çıkardılar! Yönetimin ısrarı var... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Almanya Bundesliga’da geçen sezonu 51 puanla 7. sırada tamamlayarak teknik direktör Tayfun Korkut’la 2020’ye kadar yeni sözleşme imzalayan, yeni sezon planlaması doğrultusunda ise son 2 sezondur hocanın takibinde bulunan Tolgay Arslan’ı bu kez Beşiktaş’tan koparmayı amaçlayan Bundesliga ekibi, Siyah- Beyazlılar’ın kapısını bu hafta yeniden çalma kararı aldı.


siyahlabeyaz | Tecrübeli ön libero için son olarak 5 milyon Euro’luk (26 milyon TL) teklifini 7 milyon Euro’ya (37 milyon TL) yükselten Stuttgart, Siyah-Beyazlılar’dan olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmaması sonrasında gözünü kararttı.


Yönetimin ısrarı var! 
Stuttgart’ın Tolgay Arslan için ayırdığı bütçeyi, 9 milyon Euro’ya (48 milyon TL) kadar çıkarma kararı aldığı bildirildi. Sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk (53 milyon TL) serbest kalma maddesi bulunan deneyimli futbolcu için yönetimin, bu miktarda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

Başarılı futbolcu, 4 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 115 maça çıkıp 2 gol atmıştı. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder