Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ın teklifini açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İran Milli Takımı’nın başarılı file bekçisi Alireza Beiranvand, aralarında Beşiktaş’ın da olduğu birçok takımdan teklif aldığını açıkladı.


siyahlabeyaz | Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beiranvand, transferin gözde isimlerinden biri haline geldi.


Hedefi en iyilerden biri olmak!
İran basınına açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki kaleci Persepolis’te kazandığının 18 katını kazanabileceğini söylerken, “Transferim gerçekleşirse taraftarlarımız bana anlayış gösterecektir. Çok fazla teklif var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hedefim dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri olmak” ifadelerini kullandı.


Beşiktaş'ı resmen açıkladı! Gitmek istediği takım ise...
Hangi kulüplerden teklif aldığını da açıklayan Beiranvand, “Ukrayna’dan Dinamo Kiev, Türkiye’den Beşiktaş, İtalya’dan Torino, Hollanda ve Portekiz’den teklifler aldım. Dinamo’nun teklifi ciddi, sözleşme imzalamaya hazırlar. Tabii ki Torino’ya gitmek isterim. Her şey birkaç gün içerisinde belli olacak” dedi


Beiranvand Transfermarkt değeri!
2016’dan bu yana Persepolis forması giyen İranlı oyuncunun Transfermarkt değeri 1.2 milyon Euro olarak gözüküyor.

Beiranvand, Portekiz ile oynanan grup maçında Cristiano Ronaldo’nun penaltısını kurtarmıştı.


Fabri gidiyor mu?
Beşiktaş'ın Beiranvand'a olan ilgisi akıllara "Fabri, takımdan ayrılıyor mu?" sorusunu getirdi. Son dönemde İspanyol kalecinin Fulham'ın radarında olduğu haberleri ortaya çıkmıştı. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder