KÖŞE YAZISI | Gökhan Dinç : "Biraz can acıttı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi. Şenol Güneş ve öğrencileri, rakibini Lens ve Gökhan Gönül'ün golleriyle 2-0 yenerek büyük avantaj elde etti. Spor yazarları, Beşiktaş'ın dünkü maçtaki performansını kaleme aldı. 


siyahlabeyaz İşte spor yazarı Gökhan Dinç'in Beşiktaş'a dair görüşleri;


Beşiktaş'ın kaza yaparsa çok konuşacağımız, yapmazsa da beklenen oldu diyeceğimiz bir maçını geride bıraktık. Hem Şenol Hoca’nın tercihleri hem de sakatlıklar ve Dünya Kupası nedeniyle eksik bir kadro ile sahaya çıkan Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle fişi çekti. Kadrodaki zorunlu değişiklikler nedeniyle Adriano’yu ve Medel’i bile ceza sahası içinde gol pozisyonuna girerken görmek hayli ilginçti. Sahada Lens yine bildiğiniz gibi kötüler kervanında olmayı başaran isimdi. Caner’i ise nazar boncukları ile sahada tutmak lazım. Adam için rakibin veya turnuvanın hangi seviyede olduğunun önemi yok.

‘Babel sorunu!’
Babel, menajerinin yaptığı para arttırma hamleleri nedeniyle taraftarın gözünde itibarsızlaşmaya başlar eğer böyle devam ederse. Çok isteksiz ve mücadeleden uzak bir görüntüsü vardı. Böyle devam ederse Beşiktaş için de kendisi içinde sıkıntı olur. Larin ilk 11 başladığı maç boyunca çok etkisiz kaldı. Çok fazla iş düşmediği için Fatih’in maç performansı için bir şey söylemek zor. Bu maç sonrasında Beşiktaş’ın eksiklerini görmek ve söylemek çok zor. 5 dakikada biten maçın analizi de ancak bireysel olarak yapılabilir.

Son olarak geçen sezon Monaco, Porto, Bayern Münih derken şimdi adını bile telaffuz etmekte zorlandığımız takımlarla oynamak biraz can acıttı. Netice itibarı ile Beşiktaş turu geçip dönüyor. Hazırlık maçı olarak bile sayılmayacak seviyede bir takımla maçı sakatlıksız tamamlamak önemliydi. (Vatan)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder